EL MENJAR DE LA FAMILIA (NUEVA EDICIÓN)

Autor: ADRIÀ FERRAN

Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas

EL MENJAR DE LA FAMILIA (NUEVA EDICIÓN)

EL MENJAR DE LA FAMILIA (NUEVA EDICIÓN)

19,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
GREDOS
Publicación:
11/02/2021
Colección:
OTROS LA MAGRANA
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

elBulli s'ha convertit en un referent gastronòmic mundial per sempre. La inventiva, sofisticació, imaginació i tècnica de Ferran Adrià i el seu equip han revolucionat la manera d'entendre la restauració. Però, què menjava diàriamente la família d'elBulli? Com és possible cuinar cada dia per a una brigada de 75 persones? Voleu organitzar-vos a casa com es fa en un restaurant …

elBulli s'ha convertit en un referent gastronòmic mundial per sempre. La inventiva, sofisticació, imaginació i tècnica de Ferran Adrià i el seu equip han revolucionat la manera d'entendre la restauració. Però, què menjava diàriamente la família d'elBulli? Com és possible cuinar cada dia per a una brigada de 75 persones? Voleu organitzar-vos a casa com es fa en un restaurant per tenir el menú a punt a l'hora de l'apat?

Ferran Adrià ha reunit 31 menús equilibrats i saborosos, amb ingredients frescos i una elaboració acuradíssima però senzilla, perquè la vostra família pugui aprofitar l'experiència del dia a dia a la cuina del millor restaurant del món.

Leer más

Más libros de ADRIÀ FERRAN

Todos los libros de ADRIÀ FERRAN

Más información del libro

EL MENJAR DE LA FAMILIA (NUEVA EDICIÓN)

Editorial:
GREDOS
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-8264-857-6
EAN:
9788482648576
Nº páginas:
0
Colección:
OTROS LA MAGRANA
Lengua:
CATALAN
Alto:
245 mm
Ancho:
180 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocineros y Recetas
Reconegut unànimement com el cuiner més influent de les últimes dècades, Ferran Adrià (l'Hospitalet de Llobregat, 1962) va començar a treballar el 1984 a elBulli, on aviat es va convertir en cap de cuina. a partir de 1987, la seva proposta culinària cada vegada més radical va ser transformant el paradigma de la cuina contemporània, una realitat que li ha valgut els màxims reconeixements a nivell internacional, tant a ell com a elBulli, del qual és copropietari juntament amb Juli Soler. La seva última revolució ha consistit a transformar el restaurant en una fundació que, a partir de 2014, es dedicarà a seguir eixamplant els límits de la cuina i de la creativitat.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar